Kategorier

Underkategorier

 • Knager & Kroge

  Vi har et rigt varieret udvalg i knager, såvel små knager og kroge til dit køkken eller baderum, og større hatte-frakke knager til din garderobe.

  Vore knager er fortrinsvis udført i massiv messing samt i støbejern.

  Til alle knager medfølger skruer, i kommentarfeltet under bestillingen kan du evt. angive en ca. længde på skruerne. 

 • Køkkengreb og knopper

  Forny nemt og billigt dit køkken, bad og møbler med nye greb. Køkkengreb og møbelgreb i stål, aluminium og messing.

  Der medfølger monterings skruer til 16mm trætykkelse, ønskes anden skruelængde oplyses trætykkelsen i kommentarfeltet under bestilling.

  Der kan være tale om restparti, så der kan være begrænset antal.

  Alle priser er for et stk.

 • Møbelgreb messing...

  Messing greb til gamle møbler mv. Grebene er reproduktioner af gamle modeller og er støbt i sandforme i kraftigt massiv messing, og da de er håndlavede kan der være nuance forskelle.

  ANTIK MODELLER

  Grebene kan leveres med patinering, hvis dette ønskes skrives det i kommentarfeltet under bestillingen. Der medfølger messingskruer til montering. 

 • Møbelgreb & knopper...

  Her fås et godt udvalg i porcelænsknopper og bøjlegreb med porcelæn, gammeldags med kærv skrue til montering forfra, enkle knopper og nogle med flotte motiver.

  Der medfølger skruer til 16 mm trætykkelse, ønskes anden skrue længde oplyses trætykkelsen i kommentarfeltet under bestilling.

  Alle priser er for et stk.

 • Møbelgreb & knopper...

  Greb og knopper til skuffer og skabe, greb til købmandsdiske og apotekergreb, nøglehulsplader og møbelnøgler. Knopper kan også bruges som en lille knage med en dobbeltskrue, se også vort udvalg i knopper i stål under kategorien knopgreb. Til alle greb medfølger skruer til 16mm trætykkelse, ønskes anden skruelængde eller dobbeltskrue oplyses dette i kommentarfeltet under bestilling.

 • Stormkroge &...

  Stormkroge, kahytskroge, vinduesbeslag, vinduesvridere, dørgreb, hængsler og meget andet.

  Produkterne er håndlavede efter gamle traditioner. Med det originale emne laves et aftryk i sand hvori det flydende messing støbes, derefter slibes og poleres det massive messing så det fremstår med en flot blank overflade, så nuance forskelle kan forekomme.

 • Toilet artikler...

  Dørskilte til toilet og bad - papir holdere.

  Maritime ting, specielle hængelåse, fine ting i messing og meget andet sjovt.

 • Dørhammer

  En dørhammer er en gammeldags ringeklokke. Det første dine gæster møder ved din dør, og som med det samme giver et indtryk af dit hjems stil og sjæl.

  Her kan du se vort udvalg i dørhamre der alle er udført ved traditionelt håndværk, støbt i sandforme.  Til alle dørhamre medfølger skruer til montering.

 • Porcelænsknopper -...

  Stort udvalg i flotte gammeldags porcelænsknopper i mange flotte farver og mønstre, knopper der kan give dit køkken og møbler et personligt præg.

  Gå kategorierne igennem og find den porcelænsknop som passer dig.

  Der er begrænset antal på alle porcelænsknopper.

  Alle priser er for et stk.

 • Knopper / ben /...
 • Hængsler & vinkler mv.
 • Husnumre

  Tal til husnumre og andet.

  Sort støbejern.

  Højde 75mm.

  Skruer medfølger

Aktive filtre

5268

Køkkengreb i blankt messing

46,00 kr.

Sidste nye greb i massiv metal blankt messing look. Fås også 160 mm her Hulafstanden er 128 mm - total længden er 146 mm - total højden er 32 mm og diameteren er 10 mm. Diameteren på soklerne er 18 mm.  Monteringsskruer medfølger. 

5265

Køkkengreb i mat messing

56,00 kr.

Sidste nye greb i massiv metal børstet messing look. Fås også i 128 mm her. Hulafstanden er 160 mm - total længden er 175 mm - total højden er 32 mm og diameteren er 10 mm. Diameteren på soklerne er 18 mm.  Monteringsskruer medfølger. 

1356

Hængsel - 12 tommer

54,00 kr.

Hængsel i sort behandlet 2 mm kraftig jern. Længden på dørsiden er 310 mm - bredden inderst 58 mm og yderst 25 mm. Karmsiden måler 115 mm x 45 mm. Der medfølger blanke skruer på 20 mm.

185

T-dørgreb - massiv messing

375,00 kr.

Dørgreb i massiv messing. Dørgrebet er håndlavet, støbt i sandform hvor det originale gamle greb er brugt til aftryk. Der medfølger kærv skruer i messing til montering.  Se mål under yderligere information.