Velkommen til KK Beslag's hjemmeside 


KKBeslag.dk og dens tilknyttede partnere, tilbyder adgang til dette site på følgende betingelser:. 

Fortrolighed

Se vores note om Fortrolighed, hvilket også dækker dit besøg hos KKBeslag.dk, og vores praksis. 

Elektronisk kommunikation

Når du besøger KKBeslag.dk eller sender e-mails til os, kommunikerer du med os elektronisk. Du samtykker dermed til at modtage elektronisk kommunikation fra os. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails eller ved opslag på dette web-site. 

Copyright

Alt indhold på dette web-site, så som tekst, grafik, logo, iconer, billeder, audio clip, digitale downloads, data, og software, tilhører KKBeslag.dk eller leverandører til KKBeslag.dk.Alt software anvendt på dette web-site tilhører KKBeslag.dk eller dets software leverandører,samt tilknyttede programmører Licens og web-site adgang. KKBeslag.dk giver begrænset tilladelse til at bruge dette web-site til personlige formål, og ikke til download (ud over almindelig cache-funktioner) eller ændringer af det, eller dele heraf, medmindre der foreligger udtrykkelig skriftlig tilladelse fra KKBeslag.dk  

Denne tilladelse omfatter ikke nogen form for videresalg eller kommerciel brug af dette web-site eller dets indhold; herunder indsamling af data, produktlister, beskrivelser eller priser; enhver afledt brug af dette web-site eller dets indhold; enhver download eller kopiering af konto informationer til fordel for andre web-sites; eller enhver brug af data-mining, robotter, eller lignende dataindsamlings værktøjer.  

Dette web-site eller eller dele heraf må ikke gengives, duplikeres, kopieres, sælges, videresælges, besøges, eller på anden måde bruges til nogen form for kommerciel brug uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra KKBeslag.dk. 
Du må ikke anvende frames-teknikker til at skjule handelsmærker, logo'er, eller andre ejendoms-information (omfattende billeder, tekst, side layout, eller sider) fra KKBeslag.dk og vore partnere uden udtrykkelig skriftlig tilladelse. Du må ikke anvende KKBeslag.dk's navn eller handelsmærker i META-tags eller anden "skjult tekst" uden udtrykkelig skriftligt tilladelse fra KKBeslag.dk. Enhver uautoriseret brug ophæver omgående tilladelse eller licens givet af KKBeslag.dk. Du har en begrænset, opsigelig, og ikke eksklusiv ret til at oprette et link til KKBeslag.dk's web-site så længe linket ikke afbilder KKBeslag.dk, dets partnere, eller deres produkter / services i et falskt, misvisende, nedsættende, eller på anden vis negativ måde.  
Det er ikke tilladt at bruge KKBeslag.dk's logo eller anden relateret grafik eller handelsmærker, som en del af linket uden udtrykkelig skriftligt tilladelse.  

Din konto

Som bruger af dette web-site, er du selv forpligtet til at opretholde fortroligheden omkring din konto og password gennem begrænset adgang til din computer, og du accepterer ansvaret for alle hændelser, der måtte forkomme under din konto. KKBeslag.dk og dets partnere forbeholder sig retten til, ved misbrug, at nægte ydelser, lukke konti, fjerne eller rette indhold, eller annulere ordrer uden varsel.  

Alle afgivne brugeroplysninger i KK Beslags Online Shop opbevares i h.h. til gældende dansk registerlovgivnings bestemmelser!  
Vi vil ikke på nogen måde videregive, udleje, sælge, eller på anden vis overdrage fortrolige oplysninger om dig til trediemand! 
I de tilfælde hvor KK Beslag anvender cookies , bliver disse kun brugt i forbindelse med den automatiserede proces i forbindelse med dine indkøb her på KK Beslag . 

Vi gemmer IKKE de indsamlede data til andre formål end forretningsbrug i forbindelse med dine evt. køb her på sitet. Du kan altid (efter forudgående anmodning) få oplyst hvilke data vi har registreret om dig. Skriv til kk(snabel-a)kkbeslag.dk - og vi vil sørge for at besvare dig hurtigst muligt 

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation, og andet indhold
 

Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer og andet indhold; og sende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål, og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt, pornografisk, truende, overtræder "privatlivets fred", overtræder andres rettigheder, eller på anden vis er injurierende mod tredje person eller gruppe, og ikke består af eller indeholder software-virus, politisk propaganda eller kommerciel reklame.  

Du må ikke bruge falsk e-mail addresse, udgive dig for at være en anden person, firma eller forening. KKBeslag.dk forbeholder sig retten (men ikke pligten) til at fjerne eller rette sådant indhold, og vi fører regelmæssig kontrol af ovennævnte materiale. Såfremt du indtaster eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du KKBeslag.dk og det's partnere en non-eksclusiv, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media.  

Du giver KKBeslag.dk og dets partnere retten at bruge det anvendte navn/synonym, hvis det ønskes. 
Du garanterer, at du ejer eller på anden vis har retten til det indhold du videregiver; at indholdet er præcist; og at brugen af indholdet fra dig ikke overtræder dette og ikke vil forvolde skade til nogen person eller gruppe; og at du vil fritage KKBeslag.dk eller dets partnere for alle krav rejst, som konsekvens af indhold indsendt af dig.  

KKBeslag.dk har ret, men ikke forpligtelse, til at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. KKBeslag.dk kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale indsendt af dig eller 3. person.  

Copyright klager 

KKBeslag.dk og dets partnere respekterer andres rettigheder. 
Hvis du mener, at dit arbejde er blevet kopieret på en måde der anfægter copyright, så email din klage til os på kk(snabel-a)kkbeslag.dk.  

Ejendom 

Alle produkter købt hos KKBeslag.dk forbliver KKBeslag.dk's ejendom indtil du modtager varen. 
Det betyder, at riskoen for bortkommet post tages af KKBeslag.dk 

Dog har du risikoen for returforsendelser, indtil KKBeslag.dk modtager varerne retur fra dig.

Der tages forbehold for udsolgte varer 

KKBeslag.dk og dets partnere bestræber sig på at være så nøjagtige som muligt. Men, KKBeslag.dk kan ikke garantere for udsolgte varer eller andet indhold på dette web-site, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit. 


Produktbeskrivelser 

KKBeslag.dk og dets partnere bestræber sig på at være så nøjagtige som muligt. Men, KKBeslag.dk kan ikke garantere at produktbeskrivelser eller andet indhold på dette web-site, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit. 

Hvis et produkt tilbudt af KKBeslag.dk ikke er som beskrevet, er din eneste mulighed at returnere produktet i ubrugt stand.  

Øvrige parter 

Parter, andre end KKBeslag.dk og dets partnere, tilfører services eller sælger produkter på dette web-site. Hertil kommer, at vi linker til andre firmaers web-sites. 

Vi er ikke ansvarlige for undersøgelse og vurdering heraf, og vi garanterer ikke for de ydelser, der tilbydes af disse firmaer eller individer eller indholdet af deres web-sites.  

KKBeslag.dk påtager sig intet ansvar for de handlinger, produkter og indhold for alle ovennævnte eller 3. part. Du bør selv læse deres fortroligheds politik og andre regler for brug.  

FRASIGELSE AF ANSVAR OG BEGRÆNSNING AF ANSVAR

DETTE WEB-SITE LEVERES AF KKBESLAG.DK PÅ EN "AS IS" OG "AS AVAILABLE" BASIS. KKBESLAG.DK KAN IKKE GØRES ANSVARLIG, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET, FOR SÅ VIDT ANGÅR BRUGEN AF DETTE SITE, ELLER INFORMATIONEN, INDHOLD, MATERIALE ELLER PRODUKTER INDEHOLDT PÅ DETTE WEB-SITE. 

DU ACCEPTERER UDTRYKKELIGT, AT BRUGEN AF DETTE WEB-SITE ER PÅ EGEN RISIKO. 

I DET OMFANG LOVEN TILLADER DET, FRASIGER KKBESLAG.DK ALLE GARANTIER, UDTALT ELLER UNDERFORSTÅET. 

KKBESLAG.DK KAN IKKE GARANTERE AT DETTE WEB-SITE, DETS SERVERE, ELLER E-MAIL SENDT FRA KKBESLAG.DK ER FRI FOR VIRUS ELLER SKADELIGE KOMPONENTER. 

KKBESLAG.DK KAN IKKE GØRES ANSVARLIG FOR EVT. SKADER AF ENHVER ART DER STAMMER FRA BRUGEN AF DETTE WEB-SITE, INKLUSIV, MEN IKKE BEGRÆNSET, TIL DIREKTE, INDIREKTE, TILFÆLDIGE OG AFLEDTE SKADER. 

Site politik og rettelser 

Læs også vore andre politikker beskrevet på dette web-site. Disse politikker er også gældende for dit besøg hos kkbeslag.dk. 

Vi forbeholder os retten til, til enhver tid, at ændre vores site, politikker, og ovenstående retningslinier.

Høgild, d. 08/06-2016

 

Erna Irene Andersen, 
indehaver, KK Beslag